İZMİR / ÇEŞME - 80.Yıl Çiftlik Ortaokulu

Mrt

.Ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihleri, "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Ülkemizin deprem gerçeği sebebiyle depreme her an hazır olunmasını sağlamak için okulumuzda eğitimler, tatbikatlar ve etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönemi tamaladık.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Dönem Sonu Faaliyet Haftası Planı Kapsamında Okulumuzda Yapılan Pazartesi Etkinlikleri

Ock

8. Rehber öğretmeni Eylem TABAK eşliğinde 8. sınıf öğrencilerimiz, ilçemizde buluna lise ve meslek liselerini ziyaret ederek okullar hakkında bilgi sahibi oldular. Bu gezide bizleri karşılayıp, kendi okulları hakkında öğrencilerimize bilgi veren tüm öğretmen ve okul müdürlerimize  teşekkür ediyoruz.

Ara

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. Okulumuz öğrencileri haftanın anlamına uygun bir şekilde kutlama gerçekleştirmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Ekm

Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında veli ve öğrencilerle birlikte Çiftlil Sahilinde Okuma Etkinliği Gerçekleştirdik

Mrt

Deprem Haftası kapksamında okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.