İZMİR / ÇEŞME - 80.Yıl Çiftlik Ortaokulu

80.Yıl Çiftlik Ortaokulu

ÇİFTLİK MAH. 3 SK. NO 18 ÇEŞME / İZMİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında, değişime ve gelişime açık, ulusal değerlerini yaşayan ve yaşatan, katılımcı ,sorgulayıcı demokratik bireylerin yetiştirildiği örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, bireysel yeteneklerini geliştiren, öz güvenli, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, teknolojik gelişmelere takip edebilen , iş birliğine önem veren bireyler yetiştirmek için varız.
Lojman
1 - GÖREV TAHSİSİLİ
Ulaşım
Çeşme terminalinden sonra, Çiftlikköy dolmuşları ile ulaşım sağlanır. Yazları saat 24,00 a kadar her yarım saatte çeşme marinadan başlayarak dolmuş bulunmaktadır.Kasım dan mayıs ayına kadar ise her saatte dolmuş kalkmaktadır. Yürüme mesafesinde olduğundan yürüme sporu için en uygun güzergahtır.
Okul servisimiz yoktur.
Yerleşim Yeri
Çiftlikköy de konaklama çeşme merkeze göre daha uygun olmakta ev kiraları 10000 TL den başlamaktadır. Sezon aylarında kalabalık ancak kış aylarında oldukça sakindir. Balık restoranları ile tanınmaktadır.
4KM
Proje çalışmalarımız ÇİZGİ menüsü altında yayınlanacaktır.